avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara , as dori sa stiu ce act as putea face cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara , as dori sa stiu ce act as putea face cu tatăl meu ...

Buna seara , as dori sa stiu ce act as putea face cu tatăl meu pentru partea lui din apartament ? Părinții au divorțat de 2 ani si acum își vrea bani pe jumătatea lui . Bani pe care îi dorește urmează să îi dau în fiecare luna timp de 12 luni și nu cred că se poate face contract de vanzare cumpărare , totuși as dori să fac un act prin care se poate dovedi pe viitor ca i-am dat banii și nu il poate sparge .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:58, 16 Februarie 2022
Ba exact vanzare sa va faca cu plata in rate, asa cum si platiti. Veti ramane un coproprietate cu mama.
La notar va descurca cu actele, ca trebuie lichidat regimul matrimonial in prealabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru vanzare apartament PlopeanuM PlopeanuM Buna ziua In urma cu un an parintii mei au divortat. Au un apartament pe care nu il mai utilizeaza nici unul dintre ei si nu este in chirie sau altceva. ... (vezi toată discuția)
Regimul matrimonial al bunurilor florisimi florisimi Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu o situatie : - o ruda este casatorita de 4 ani cu un barbat. - in acesti patru ani de zile ,aceasta ruda a mea a ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)