Buna seara,
Mi'am dat demisia din motive personale,am stat in preaviz doar 7 zile,acum fiind in concediu medical timp de o saptamana,urmand ca apoi sa;mi continui perioada de preaviz(cele 8 zile ramase).In decursul acestor zile trebuie sa mi se faca inventarul.aceasta societate se ocupa cu,comercializarea de lenjerie intima.Din experienta inventarelor facute pana acum sigur va iesi lipsa si la acest inventar.Pana acum toata lipsa ne'a fost imputata noua angajatilor,scazandu'ne lunar o anumita suma.
As dori va rog sa stiu in cazul in care va iesi o lipsa prea mare(pana acum iesea in jur de 10 mil,dar inventarul se face la 6 luni)m'ar putea obliga sa aduc diferenta de bani?sau sa ma constranga pe cale juridica?va trebui sa primesc lichidarea,plata la zi pt orele lucrate si banii pe concediul de odihna neefectuat.Ar mai fi de mentionat ca pana acum nu am semnat nimic pentru banii retinuti sau altceva decat PV de inventariere.
Va multumesc daca imi puteti raspunde!
ultimul inventar a fost in luna august.totul e pe baza de coduri de bare.la inventar scanam totul.automat in baza de date se actualizeaza dupa fiecare bucata vanduta.
si gestiunea este globala pe toate magazinele sau numai pe magazinul in care lucrati?
v-ati pus vreodata problema ca cineva umbla in sistem?
de ce nu tineti babeste, asa cum am spus eu mai sus? pentru dvs. e mai sigur. Altfel sa nu va fie de mirare ca patronul ar putea spune ca a disparut magazinul cu totul.
gestiunea este doar pe magazinul nostru.sistemul este o mare problema..mismasuri stim sigur ca se fac.apar produse peste noapte.un chilotel ici,unul colo.noi nu avem nici o sansa sa tinem vreo evidenta...sunt foarte multe produse..foarte multe coduri...magazinul este foarte mare..iar un angajat pe tura este insuficient:(
mergeti la politie si cereti sa faceti inventarul in prezenta lor dupa ce le explicati cam cum sta treaba cu produsele aparute peste noapte. de asemenea aratati ca v-au fost oprite sume de bani pentru pretinsele lipse de pana acum dar fara a avea vreo dovada ca ati platit banii.
faceti reclamatie si la garda financiara tot in acest sens si cereti sa se faca un control la care sa primiti raspunsul in scris.
mai am o intrebare! cand primiti marfa, semnati vreun nir, factura, cum se face incarcarea in gestiune?
Inventar cu probleme
Beauty
Buna ziua
As dori va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face un inventar corect
M-am angajat la o firma in functia reprezentat vanzari si timp de 1 ... (vezi toată discuția)