Buna ziua, as dori sa stiu daca pot sa refuz dpdv legal un curs de formare profesionala pe alt domeniu (mediu) fata de cel pe care profesez eu (hr). In momentul actual, fima pentru care lucrez are mari probleme cu anumite avize, urmeaza sa vina in lunile urmatoare auditori, controale etc. iar mie mi se impune cu forta acest curs, pe motivarea ca nu are cine sa se ocupe de aceste spete, se fac foarte mari presiuni asupra mea in fiecare zi si as dori sa va cer o parere, cum ar trebui sa procedez si daca intr-adevar pot sa fiu obligat sa fac un curs care nu tine de natura muncii sau domeniului meu de activitate. Va multumesc frumos.
Nici in ideea in care eu nu pot sa garantez firmei continuarea relatiei profesionale suficient cat sa aprofundez aceasta formare fortata? Multumesc de raspuns oricum, intre timp am primit raspunsurile pe care le doream.
Cursuri calificare
buiavasi
buna ziua! as dori sa va intreb care este prevederea legala, daca exista, prin care un salariat pt care institutia a platit cursuri de calificare , poate fi ... (vezi toată discuția)