avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua am achitat o sulta in baza unei hot. de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua am achitat o sulta in baza unei hot. de partaj dar ...

buna ziua

am achitat o sulta in baza unei hot. de partaj dar dna nu doreste sa imi emita declaratie notariala, am achitat in 2016 si am asteptat pana cum sa dea declaratie, cum pot proceda sa scot sarcina de la cartea funciara ?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:59, 17 Februarie 2022
buna ziua

cum ati achitat sulta? cash, prin ordin de plata, prin executor?

Am achitat prin ordin de plata
Buna ziua,
In cazul in care fosta sotie nu doreste sa perfecteze declaratia notariala, va puteti adresa instantei de judecata, iar, prin sentinta judecatoreasca, se va recunoaste faptul ca sulta a fost achitata , conform ordinului de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diviort cu copii și partaj amiabil bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua, O nelămurire am in cazul unui partaj care s-a facut amiabil si se va termina printr-o tranzactie in fata instantei de judecata. Părtile au ... (vezi toată discuția)
Urgent nevoie de ajutor: dovada plata sulta prin posta cu confirmare de primire liviclau liviclau Buna ziua! Va rog sa imi oferiti un sfat in legatura cu urmatoarea speta: In urma procesului de partaj ca urmare a divortului, mie mi-a revenit apartamentul, ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! cadastrul nu recunoaste hotararea de partaj!! silver1101 silver1101 Ajutati-ma va rog! Am finalizat partajul acum 1 an plin plata in fata judecatorului, in cash, a sumei care reprezenta sulta ce o datoram catre fostul meu sot. ... (vezi toată discuția)