Fiica mea in acest moment nu munceste(de aprox.1 luna).Dupa discutii am ajuns la concluzia ca banii pe care i-ar fi primit muncind,i-as putea eu acoperi lunar ,iar ea sa se ocupe de copii deocamdata .(locuiesc/muncesc in afara Romaniei),Intrebarea mea este daca in instanta la divort (2 copii-3 si 6 ani) este acceptat ca dovada contul in care trimit eu banii pentru asigurarea celor necesare copiilor sau este neaparat nevoie sa se angajeze ea?Multumesc.
Daca trimiteți sume in mod constant va putea face dovada unor venituri ,indiferent care este modul de dobandire ,venituri salariale provenind dintr un dar manual ,rente,chirii etc.Important este sa poata fsce dovsds ca poate asigura minorilor cele necesare.
Fiica mea s-a mutat de 2 saptamani din casa unde locuia cu sotul ,in apartamentul ei ,impreuna cu copii insa sotul ei vrea ca o saptamana sa stea copiii la el si una la ea.Evident ca fiica mea nu este de acord . Pana incepe divortul (a inceput sa faca dosarul si urmeaza sa gaseasca un avocat) daca nu ii da deloc copiii tatalui sau ii da din doua in doua saptamani in wekend este vreo problema ? Sau risca sa nu ii mai poata lua de la el?Multumesc!
ca sa nu existe acest risc, trebuie ca pe calea ordonantei presedintiale sa ceara stabilirea locuintei copiilor sa fie la ea, sa vb cu avocatul despre asta.