Fiica mea in acest moment nu munceste(de aprox.1 luna).Dupa discutii am ajuns la concluzia ca banii pe care i-ar fi primit muncind,i-as putea eu acoperi lunar ,iar ea sa se ocupe de copii deocamdata .(locuiesc/muncesc in afara Romaniei),Intrebarea mea este daca in instanta la divort (2 copii-3 si 6 ani) este acceptat ca dovada contul in care trimit eu banii pentru asigurarea celor necesare copiilor sau este neaparat nevoie sa se angajeze ea?Multumesc.
Daca aveti av discutati cu acesta ,,poate sa va raspunda cunoscand concret problema,depinde in ce localitate va judecati,cat de aglomerata e instanța,vacanta judecatoreasca etc.E posibil ss mai dureze cateva luni pana incepe.efectiv procesul ,depinde de factorii enumerati anterior .Nu conteaza ca sotul se prezintă sau nu procesul se judeca oricum..
Buna ziua!Fiica mea a incheiat divortul iar instanta a stabilit procentul care trebuie platit lunar copiilor.Intrebarea mea este daca se poate trimite hotararea judecatoreasca la locul de munca al fostului sot pentru a fi transferata pensia intrun cont direct fiicei mele ? Mi se pare corecta calcularea direct la locul de munca (nu cat considera el cum se calculeaza) acest procent de 33% si evitarea discutiilor pe aceasta tema!Multumesc!