avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiica mea in acest moment nu munceste(de aprox.1 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiica mea in acest moment nu munceste(de aprox.1 luna).Dupa discutii ...

Fiica mea in acest moment nu munceste(de aprox.1 luna).Dupa discutii am ajuns la concluzia ca banii pe care i-ar fi primit muncind,i-as putea eu acoperi lunar ,iar ea sa se ocupe de copii deocamdata .(locuiesc/muncesc in afara Romaniei),Intrebarea mea este daca in instanta la divort (2 copii-3 si 6 ani) este acceptat ca dovada contul in care trimit eu banii pentru asigurarea celor necesare copiilor sau este neaparat nevoie sa se angajeze ea?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:23, 29 Octombrie 2022
Sa angajeze av urgent,in astfel de situatii nu procedeaza fiecare cum crede,Pana lavstabilirea unui program de vizita chiar si provizoriu mama ar fi indicat sa permita vizitarea copiilor doar in prezenta ei..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul fiicei dvs lucrurile stau bine, adică are o locuință și are dovada posibilităților financiare necesare, chiar dacă banii sunt asigurați de către dvs.
Soluție: acțiune având ca obiect: exercitarea autorității părintești, stabilirea locuinței copiilor la mamă și pensie de întreținere pentru copii.
Intrebarea mea este daca fiica mea in procesul de divort trebuie sa ceara si programul de vizita pentru copii (pe langa cele mentionate de d-voastra) sau trebuie sa-l ceara tatal?Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2022
dor-129, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatal cere.
Va multumesc din suflet pentru tot ajutorul.Am urmat pasii recomandati,am luat legatura cu o doamna avocat si cererea a fost depusa.Intrebarea mea acum este daca sotul nu are nici o reactie (nu trimite nici un raspuns la scrisoarea trimisa de av.) dupa cele 40-50 de zile (nu stiu exact) ce urmeaza?Procesul merge mai departe chiar daca el(sau reprezentantul legal daca o sa aiba ) nu se prezinta (a trecut aproape o luna deja si av.nu a primit nimic inca)?Cam cat poate sa dureze?Ma intereseaza mai mult situatia legala a copiilor.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Custodia fetitei comuna Cira Cira Buna dimineata!Ma numero Daniela si sunt divortata de fostul in 2016... Locuiam in Italia impreuna cu fata(fiica mea este nascuta in Italia)... In luna ... (vezi toată discuția)
Tutela copil minor adrianaionela12 adrianaionela12 am o intrebare despre ce anume poate face o persoana pt. a ajuta un minor care face parte dintr-o familie separata. Tatal a divortat si s-a recasatorit si nu ... (vezi toată discuția)
Stabilire program de vizita si pensie de intretinere diamantulalbastru diamantulalbastru Buna ziua, am o fiica de 16 ani din prima casatorie iar la stabilirea pensiei de intretinere nu am solicitat si ore de vizita sau zile de petrecut cu tatal ... (vezi toată discuția)