avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am câștigat un proces (hotărâre definitivă) anul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am câștigat un proces (hotărâre definitivă) anul trecut ...

Am câștigat un proces (hotărâre definitivă) anul trecut în mai. În ianuarie anul acesta m-am adresat unui executor pentru a începe executare silită. Instanța a reținut o sumă mult mai mică în încheiere (în loc de 12000 de lei, a menționat 1400). Și nu înțeleg de ce
Cel mai recent răspuns: Maliro , utilizator 22:58, 18 Februarie 2022
in care incheiere ? cea de incuviintare a executarii ?
Maliro, fii mai explicit, ca nu te pot ajuta: care este suma de pe hotararea definitiva? Procesul a fost cu o persoana fizica sau juridica? (banca? firma?) Dupa un an de zile, nu ai observat ca suma de pe hotarare nu corespunde ?Trebuia atunci cand s-a emis hotararea sa depui la dosar completare obiectiv sau corectare eroare materiala in cadrul hotararii. Daca hotararea e impotriva unei banci, te poti adresa direct la banca pentru obtinerea sumelor. nu lasa timpul sa treaca....
Procesul a fost cu persoana fizica. În hotărârea definitivă este 12000 ron, în încheierea de încuviințare a executării este 1400. Aici nu înțeleg, la executor am completat un formular/cerere și am scris cu mâna mea suma. 12000.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
Maliro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit sau camatarie? mariuspity mariuspity in anul 2006,am cumparat de la [magazin] ,produse electrocasnice, printr-un credit pe 5 ani la [sc nebancare] ,care mi-a emis un card limitat cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva impotriva anrp Kolea41 Kolea41 Buna ziua, rog precizare ,Am Hotarare data de Tribunalul Bucuresti in apel in contradictoriu cu ANRP .... unde se zice : Autorizeaza creditorii sa treaca la ... (vezi toată discuția)
Am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei ... dana_gorj dana_gorj am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei de incuviintare a executarii silite la cererea unui recuperator de creante; debitul ... (vezi toată discuția)