avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Sunt eleva la o școală postliceala privata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Sunt eleva la o școală postliceala privata și am ...

Buna ziua.Sunt eleva la o școală postliceala privata și am varsta de 35 de ani.In cazul în care as rămâne însărcinată beneficiez de ccc?Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 19 Februarie 2022
Numai daca cursurile sunt la zi.
Cursurile sunt la zi.Dar ma gândesc ca am 35 de ani și citisem pe undeva cum ca nu m as încadra la vârstă. Știți ceva despre asta?

Cornel Vasile a scris:

Numai daca cursurile sunt la zi.

Varsta nu se ja jn considerare la acordarea indemnizației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama studenta - indemnizatie pentru cresterea copilului mihaelahansen mihaelahansen Buna ziua! Numele meu este Mihaela si sunt insarcinata in 12 saptamani (3 luni). Momentan nu lucrez, insa sunt studenta la zi, forma de invatamant cu taxa , ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie crestere copil daca sunt elev a unei scoli postliceale particulare? ADELINA_LORY ADELINA_LORY Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema: am fost in concediu crestere copil pana pe 23.03.2015, am revenit la munca, dar mi s-a incheiat ctr cu ... (vezi toată discuția)
Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început ... Vasilica94 Vasilica94 Bună ziua! Sunt însărcinată in 7 săptămâni am început postliceala in Octombrie privată primul an, am 28 de ani, ar fi sa nasc in Iulie. Beneficiez de ... (vezi toată discuția)