avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am doua procese, unul pentru copil și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am doua procese, unul pentru copil și unul pentru ...

Bună seara. Am doua procese, unul pentru copil și unul pentru casa. Domnul avocat care o reprezinta pe mama copilului meu o reprezinta și în procesul pentru casa.
Acest domn avocat are voie sa ia acte din procesul pentru casa și sa le depună la procesul pentru copil?
Ma refer la adeverințe de venit.
Eu am depus contractul de munca și toate actele adiționale de unde reiese ca am un salariu fix. Dacă muncesc în plus, orele muncite îmi apar ca și salariu.
Va rog sa ma ajutați cu un răspuns.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: dani el , utilizator 08:29, 18 Februarie 2022
daca se fixeaza pensia in procent, veti plati din tot ce castigati ca venit salarial.
vreti sa probati ca dvs castigati mai mult cand e vb de casa pt a dovedi ca ati contribuit mai mult, dar vreti sa dovediti cat de putin castigati cand e vb de pensie pt a plati mai putin ? Nu aveti cum.
si da, are voie.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
gi-jane2, moderator
Am platit pensie de intretinere fara sa fiu obligat de instanta si nu am o problema cu asta. E ceva normal..
Problema mea e ca la dosarul pt copil mi sa zis sa depun contractul de munca si actele aditionale, iar la casa am fost pus sa depun adeverinte de salariu, Asa mi s-a zis si asa am facut.
Mama copilului a avut doi avocati, iar domnul avocat care o reprezinta pentru casa a luat acte din dosarul pentru casa si vroiam sa stiu daca este legal.. In hotararea instantei in dosarul pentru copil apar cu un venit lunar mult mai mare, venit calculat de pe sase luni de munca , luni in care am muncit mai mult pentru ca trebuia sa "ma afund" in ceva sa nu stau sa ma gandesc la despartirea mea de copil. Salariul meu a fost calculat din lunile cand eram deja despartiti si acum sunt pus sa platesc niste sume din urma pe care nu le mai am. Iar pt casa e posibil sa ajungem la o intelegere dar trebuie sa fie bagata si banca in proces sa se vada daca se poate plati creditul de o singura persoana, asta am inteles de la instanta.
Oricum, multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2022
dani el, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj cosminilie cosminilie suntem de 22 de ani impreunaavem un copil de 21 ani, in toti acesti ani sotia [inca]a muncit adunat vreo 2 ani , eu muncesc din 91 in aceasta casnicie,iar de ... (vezi toată discuția)
La cat e evaluata munca sotiei in gospodarie? alex_i alex_i In situatia in care sotul a avut venitul de 5-10 ori mai mare decat al sotiei (el lucrand si in strainatate cu contract de munca lagal o perioada), veniturile ... (vezi toată discuția)
Partaj cu fostul sot avand cei trei copii in intretinere germ3 germ3 Buna ziua! Sunt mama a trei copii,dupa o casatorie de 14 ani cu agresiuni verbale si fizice nenumarate si amenintari cu moartea din partea fostului sot, am ... (vezi toată discuția)