avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca sant parte vătămata si dau o declarație unui ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca sant parte vătămata si dau o declarație unui organ de ...

Daca sant parte vătămata si dau o declarație unui organ de urmarire penală( subcomisar) avand mari indoieli asupra corectitudinei acestuia,in ceeace a scris el , dar semnez declarația fara a o parcurge de citit,fiind inteligent manipulat de acesta.Solicit o copiec,dar sant refuzat .Fac cerere la primul procuror și nu primesc nici-un raspuns, ce cale legală am ca sa inteleg că in Romania transparența este chiar transparență..Va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Puteti primi doar copie a procesului-verbal pe care il semnati. Copii ale declaratiilor se pot obtine doar printr-o cerere de studiu al dosarului. Dupa depunerea cererii, procurorul va comunica cand puteti vedea dosarul, poate dura si un termen mai indelungat pana va accepta cererea. Apoi, in urma studierii dosarului, solicitati copii ale actelor de la dosar, inclusiv a declaratiei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cerere de consultare a dosarului, este singura varianta, daca vreti sa vedeti declaratia.
Pentru o aparare efectivă, mai ales ca observ ca sunteti stresat si timorat in fata organului de up, angajati-va un avocat care sa va asiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu secret dosarul in faza de urmarire penala ? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI A obtinut cineva castig de cauza prin hotarare judecatoreasca in ipoteza in care procurorul refuza sa raspunda la o cerere de studiere a dosarului penal cand ... (vezi toată discuția)
Consemnarea declaratiei de suspect/inculpat si continutul acesteia - art.110 alin 4 ncpp s.a. luci_an luci_an Buna ziua. Vreau si eu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: Este normal ca in cazul unei audieri a inculpatului, audierea efectiva sa fie facuta de ... (vezi toată discuția)