avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am lucrat ca angajat la Filiala IPA București cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am lucrat ca angajat la Filiala IPA București cu sediul în ...

am lucrat ca angajat la Filiala IPA București cu sediul în incinta Combinatului Siderurgic Galați in perioada 02.02.1973-25.03.1983..Of.Jud.de Pensii Galați și Judecătoria Galați mi-a respins solicitarea de a obținere grupa corespunzătoare condițiilor deosebite de muncă. Combinatul Sigerurgic (în prezent LiBERTY) Intrebare: Care dintre cele două intreprinderi trebuie să-mi acorde grupa de muncă corespunzătoare?
Cel mai recent răspuns: ARKzad , utilizator 18:59, 13 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cei de la IPA București
cum pot să procedez în caz de refuz de la IPA?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o sesizare la ITM, in caz de refuz.
mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 ani de grupa 1 de muncă andru1973 andru1973 Bună ziua,am și eu o întrebare și nelămuriri asupra vârstei de pensionare,că sa încep,am lucrat in grupa 1 de munca din anul 1991 până în 2006 la ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas Otelo Otelo Buna ziua . As dori sa va adresez o intrebare. Tatăl meu a lucrat în Combinatul siderurgic Galați. La 42 de ani a decedat în accident de muncă. Lucrat 20 ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca a ii a kriskrs kriskrs Buna ziua, am si eu nevoie de cateva lamuri, o sa incerc sa fiu cat mai concis. Mama avea dreptul sa iasa la pensie la 57 de ani (hartie la mana de acum cativa ... (vezi toată discuția)