avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intrare prin efractie si agresiune asupra ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intrare prin efractie si agresiune asupra locatarului!!!!!!

Buna ziua!!!Astazi am trait un cosmar...o vecina a intrat la mine in casa si m-a batut in urma unor altercatii verbale mai vechi....am depus o plangere la Poilitie dar ma intereseaza ce ar trebui sa fac pe mai departe.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:25, 15 Ianuarie 2010
In concurs real , sunt savarsite infractiunile de violare de domiciliu (varianta agravata) si , in functie de nr. de ingrijiri medicale , una din infractiunile cu privire la sanatatea si integritatea corporala , prevazute in art 180-182 .(loviri sau alte violente, vatamare corporala,vatamare corporala grava)
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
m-a tras foarte tare de cap incat mi s-au facut mici umflaturi cu coaja, cred ca sunt de la faptul ca mi-a smuls parul din cap.....O sa merg maine dimineata la medic...martori am 2...unul e sotul meu si altul e un amic care se afla la noi in momentul acela!!!!!!
Mergeti la INML/Seviciul Medico-Legal si solicitati eliberarea unui certificat medico-legal care sa concluzioneze asupra numarului de zile de ingrijiri medicale,pe care le necesitati pentru vindecare in urma loviturilor primite.
Am inteles ca ati depus plangere,pe care va trebui sa o precizati in sensul precizarii infractiunii in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale primite,in cazul lovirii si a solicita si cerctarea faptei sub aspectul infractiunii de violare de domiciliu prev.de art.192 c.pen.
Plangerea trebuie sa o dovediti cu acte si martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare cu forta si bataie tig33r tig33r Buna ziua in seara de ajun am fost la niste prieteni acasa,iar in jurul orei 4-5 au venit niste cunostinte in stare de ebrietate care vroiau sa intre in casa ... (vezi toată discuția)
Batut de baiatul vecinului in curtea proprie contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com O familie soț și soție ( ruda foarte apropiata de a mea) ,au fost bătuți în curtea proprie de băiatul vecinului.Au avut o ... (vezi toată discuția)
O intrebare. Rares_din_ludus Rares_din_ludus Buna ziua,eu am fost batut de doi tigani care m-au lovit violent cu pumni in fata (spargandu`mi arcada) si medicul legist mi`a dat 4-5 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)