avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre bullying-ul la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre bullying-ul la serviciu

Despre buling-ul la serviciu
Buna ziua, de 7 luni am parte de buling la loc munca,si nu am dovezi sa arat superiorilor ce trăiesc la serviciu.
E ok sa înregistrez audio discuțiilor celor ce ma tratează astfel, batjocura si buling-ul ce mi-l fac?
Altfel ce dovezi as putea avea?

Mulțumesc mult
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
Milka10, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:29, 20 Februarie 2022
Faceti sesizari catre conducerea societatii in care prezentati situatia ,sesizari depuse cu nr inregistrare,salvati email uri in care vi se traseaza sarcini suplimentare sau din care ar rezulta ca va persecuta, anterior inregistrati convorbirile si apoi discutati cu un av.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)
Incalcare a dreptului munci si umilinta. va rog ajutor. andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Ma numesc M. am si eu o situatie mai delicata si doresc putin ajutor. (cine este din bucuresti si poate sa ma ia maine la o \"consultatie\" va ... (vezi toată discuția)
Munca suplimentara pentru femei gravide razvann22 razvann22 Buna ziua, Sotia lucreaza la o companie cu sediul in Ilfov. Este vorba de un job de birou, in domeniul financiar. Este insarcinata in luna a 4-a si a ... (vezi toată discuția)