avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Pentru o sumă încasată necuvenit de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Pentru o sumă încasată necuvenit de primărie, ...

Bună ziua! Pentru o sumă încasată necuvenit de primărie, trebuie să dau în judecată. Întrebarea este:Pe cine să chem în judecată și unde? Locuiesc în Craiova și aș da în judecată o primărie din Dolj!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 21 Februarie 2022
Ce reprezinta acea suma?
Un impozit pt un teren care din 2007 a fost încasat la primaria care a emis titlul iar apoi a modificat hotarele și a transferat suprafața la comuna vecină, aceasta cerând acum banii pt impozit
Suma cand a fost incasata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa reintregesc proprietatea? mihasi mihasi Va trasmit tuturor LA MULTI ANI! Si am sa incerc sa fiu cat se poate de scurta. Detin un teren prin contract de vanzare-cumparare in suprafata de 263 mp, iar ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare/ modificarea/ constatarea nulitatii titlului de proprietate Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. S-a emis un titlu de proprietate in baza Legii 18/1991. Ulterior se constata de catre Comisia Locala de fond funciar ca una dintre parcelele ... (vezi toată discuția)
Taxe, impozite Ionut 81 Ionut 81 Buna ziua am si eu cateva intrebari : locuiesc momenta in com.Simnicu de Sus dar adresa din b.i o am in Craiova,primaria Simnic im trimite acasa o somatie de ... (vezi toată discuția)