avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotararea definitiva si irevocabila divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotararea definitiva si irevocabila divort

Am nevoie de documentul original de recunoastere a divortului pronuntat in strainatate, hotararea definitiva si irevocabila. Hotararea civila a fost pronuntata pe data de 09 August 2016, hartia originala din 2016 a fost pierdută de împuternicitul din Romania, Care sunt modalitatile de obtinere: documente necesare, cine poate face cererea, cu ce documente trebuie sa se identifice, cine poate sa ridice documentul, care sunt taxele aferente. Divortul a fost pronuntat in Canada.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kirkland2000 , utilizator 23:50, 21 Februarie 2022
Faceti o copie legalizata la arhiva instantei care a pronuntst hotararea de exequator.Solicitarea o poate face persoana mandata de dvs,un avocat,dvs personal daca sunteti in tara etc.
Merci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma poate ajuta cu un raspuns cat mai explicit in problema mea bonaparte bonaparte Buna ziua ! Sunt divortata si sunt plecata din localitate. Cum il pot face pe fostul sot al meu sa imi trimita hotararea de divort care a venit la fosta mea ... (vezi toată discuția)
Cum sa formulez corect o imputernicire stelav stelav Buna ziua, Imi poate da cineva un sfat, cum trebuie sa formulez CORECT o imputernicire (procura) unei persoane, pentru a ridica de la arhiva judecatoriei o ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort mihaelach mihaelach Pot sa-mi schimb cartea de identitate daca hotararea de divort nu este stampilata cu mentiunea definitiva si irevocabila daca in aceea hotarare se specifica ca ... (vezi toată discuția)