avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT ...
Discuție deschisă în Executare silită

BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT EXECUTORUL CE SUMA ...

BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT EXECUTORUL CE SUMA S-A STRANS DIN MOMENTUL INCEPERII POPRIRII SI PANA ACUM (EL REFUZAND SA IMI RASPUNDA) ,EL ESTE OBLIGAT SA IMI RASPUNDA?DACA DA,CARE ESTE LEGEA CARE IMPUNE ACEASTA,CA SA II SCRIU DOMNULUI EXECUTOR CE LEGE INCALCA,IN CAZUL ACESTA.MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 22 Februarie 2022
Nu mai scrieti cu majuscule.
Ce vreti sa il intrebati, cat ati platit ? Dvs nu stiti ce bani v-au fost retinuti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor? marianapruteanu marianapruteanu Buna ziua.As dori si eu sa ma lamuriti cu privire la o situatie legata de un credit.In anul 2011 am contractat un credit la un C.A.R. de unde am imprumutat ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara copil ivclm ivclm am o problema si nu stiu cu sa o mai rezolv,in urma cu an am castigat in instanta pensia din urma a copiilor si nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici ... (vezi toată discuția)
Abuz si indolenta executor bancar ALEXANDRA TAN ALEXANDRA TAN Buna ziua. Am aflat -cei drept :((-de la o prietena prin ce trece din cauza unui executor care a pus poprire pe conturile ei dar a uitat sa o si ridice dupa ... (vezi toată discuția)