avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT ...
Discuție deschisă în Executare silită

BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT EXECUTORUL CE SUMA ...

BUNA ZIUA.AS DORI SA AFLU,DACA EU AM INTREBAT EXECUTORUL CE SUMA S-A STRANS DIN MOMENTUL INCEPERII POPRIRII SI PANA ACUM (EL REFUZAND SA IMI RASPUNDA) ,EL ESTE OBLIGAT SA IMI RASPUNDA?DACA DA,CARE ESTE LEGEA CARE IMPUNE ACEASTA,CA SA II SCRIU DOMNULUI EXECUTOR CE LEGE INCALCA,IN CAZUL ACESTA.MULTUMESC FRUMOS
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:22, 22 Februarie 2022
Nu mai scrieti cu majuscule.
Ce vreti sa il intrebati, cat ati platit ? Dvs nu stiti ce bani v-au fost retinuti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa parcarilor de resedinta a fost marita fara explicatie.pe ... dannyell1977 dannyell1977 Taxa parcarilor de resedinta a fost marita fara explicatie.pe langa aceasta,parcarile de resedinta sunt pe spatiul public,cu toate acestea esti obligat sa o ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu produs de spargerea tevii de apa pluviala VirgilW VirgilW Buna ziua, va rog sa-mi comunicati modul in care pot recupera prejudiciile provocate de inundarea apartamentului proprietate personala (ataj 5 din 10) din ... (vezi toată discuția)
Investiție asociație de proprietari: wc pentru angajați la subsol, în spălătoria blocului. aveți așa ceva în asociația dumneavoastră? eugarizan eugarizan Da asa este , nu este o gluma . Acum cateva zile a avut loc adunarea generala a asociatiei de proprietari si la citirea acelui Raport prezentat de Presedintele ... (vezi toată discuția)