avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de Carte Funciara apartament
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de Carte Funciara apartament

Intr-un Extras de Carte Funciara pt informare - imobil apartament, la Partea a II- a - "Proprietari si acte" figureaza o persoana cu Intabulare, drept de PROPRIETATE, dobandit prin Succesiune, cota actuala 1/2.. Cota cealalta de 1/2 era a persoanei decedate inteleg eu. Apartamentul a fost cumparat de cei doi soti si acestia nu au avut descendenti. Tatal meu este cel ce mosteneste persoana care a decedat. Ce diligente poate face?
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2022
rb911383, utilizator
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:31, 22 Februarie 2022
Este necesar ca sotul supravietuitor sa dezbata succesiunea si ulterior emiterii certificatului de mostenitor sa il comunice la ocpi care il va nota in documente idrept proprietar unic
sotul supravietuitor a comunicat OCPI si a rezultat cota de 1/2....nu este raspunsul pe care eu il asteptam..


rb911383 a scris:

sotul supravietuitor a comunicat OCPI si a rezultat cota de 1/2....nu este raspunsul pe care eu il asteptam..

A-ti facut succesiunea la un notar? Pentru ca notarul comunica si OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune da sau nu andutza_04 andutza_04 Sotia supravietuitoare poate vinde un imobil daca nu a facut succesiunea? Termenul de la decesul sotului fiind mai mare 6 luni,iar cei 2 copii ai ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa mama Borza Borza Dupa decesul unuia dintre soti, sotul supravietuitor mai are un fiu. Acest sot supravietuitor poate instraina imobilul fara ca fiul sa isi dea acordul. ... (vezi toată discuția)
In cazul unei granituiri, fostul vecin din acte este decedat, ... bvio bvio In cazul unei granituiri, fostul vecin din acte este decedat, trebuie aflat succesorii legali pentru a merge in instanta. Cum? ...din varianta intreaba ... (vezi toată discuția)