avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cumul pensie-salariu si proiect pt.noua lege a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cumul pensie-salariu si proiect pt.noua lege a pensionarii

CE CAI JURIDICE SUNT POSIBILE IN ATACAREA NOII LEGI DE PENSIONARE CARE INTERZICE CUMULUL PENSIE-SALARIU,DIMINUAREA IN MINUS PRIN RECALCULAREA PENSIEI,CRESTEREA VARSTEI DE PENSIONARE LA 60 DE ANI PENTRU CEI CARE ACTIVEZA IN SISTEME SPECIALE,INTERZICEREA PENSIONARII ANTICIPATE ,E.T.C.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:00, 14 Ianuarie 2010
1. Asteptati sa apara intai legea si apoi o puteti ataca. Nu puteti ataca proiectul de lege.
2. Cand va aparea legea s-ar putea sa fie altfel decat ziceti dvs.

Interventie moderator:
:rtfm:
Nu mai scrieti exclusiv cu majuscule ca este greu si obositor de citit si nu respecta Regulamentul de postare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Erori in calculul pensiei GCC GCC Buna ziua! Am si eu o dilema. In urma introducerii unei cereri de recalculare a pensiei anticipate partial si trecere la pensia limita de varsta ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Legat de pensie si cont de virare VALERIU DRAGOMIR VALERIU DRAGOMIR Buna ziua!,Numele meu este Dragomir Valeriu Am o intrebare daca ooate cineva sa-mi dea un raspuns;cineva Care este la curent cu legislatia juridica pentru ... (vezi toată discuția)
Statul roman a generat handicapul meu prin sistemul medical si judiciar criminal ! genocidsocial genocidsocial daca un medic a rupt in coloana mea un bisturiu,in timpul interventiei neurochirurgicale in anul 2004,am fost contaminat si cu 2 hepatite de tip \\"b\\" si ... (vezi toată discuția)