avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Vechimea pe funcția de Dir. Economic este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Vechimea pe funcția de Dir. Economic este considerata ...

Buna ziua,
Vechimea pe funcția de Dir. Economic este considerata vechime in specialitatea studiilor daca am terminat studii economice? Sau este considerata experienta in functii de conducere ( daca exista asa ceva)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 22 Februarie 2022
Este considerata vechime in specialitatea studiilor daca ati terminat studii economice, dacă pentru ocuparea acesteia s-au solicitat studii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Experienta profesionala a functionarilor publici Iulian81 Iulian81 Buna seara! In caz ca un functionar public intra pe functie dupa ce pentru aceasta se cerea ca cerinta obligatorie licenta in studii juridice, se considera a ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor superioare oanasele oanasele Buna ziua.Incepand din anul 2009, de cand am terminat facultatea de Științe economice, sunt încadrată la locul de munca pe o funcție cu cod COR 421110, ... (vezi toată discuția)