avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chitante de mana pentru plati partiale, fara factura ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chitante de mana pentru plati partiale, fara factura fiscala - termen prescriere?

Salut, am platit in 2009 unui constructor mai multe lucrari efectuate pentru structura unei case. Am 8 chitante scrise de mana in care sunt trecute sumele si data la care au fost incheiate.
Il pot reclama acum la ANAF pentru ca nu mi-a emis factura si nu a inregistrat aceste sume in contabilitatea firmei? Se mai ia in considerare reclamatia sau exista vre-un termen de prescriere?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:50, 22 Februarie 2022
Daca are mai multe infracțiuni se va adaugă una în plus.
Unele lucruri depind de alte lucruri...
Totul se calculează în concret...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune Adina_G Adina_G Buna ziua. Un angajat al unei firme a emis facturi pentru doi clienti ai acesteia, dar de incasat a incasat in felul urmator : de la clientul A factura ... (vezi toată discuția)
Pana la urma, e nevoie de firma pentru a gazduii? TopKenzo TopKenzo Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell. Nu am ... (vezi toată discuția)
Finante srl nou infintat mefistos mefistos Buna ziua, Am infiintat o firma mai exact un SRL si am ridicat actele de la ONRC.Nu stiu care sunt pasii care trebuie parcursi in relatia cu ... (vezi toată discuția)