avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. La noi ...

Buna seara, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. La noi in Asociatia de Proprietari nimeni nu vrea sa fie membru in Comitetul Executiv. Ce putem face? O doamna de la et 4 promite ca da asociatia in judecata pentruca ii ploua in apartament. Noi asociatia am adunat fond pt reparatie si suntem in tratative cu firme pt reparatie. Cei de la et 4 ne ameninta cu judecata dar nu vor sa fie presedinte sau membrii in comitet. Putem obliga pe cineva sa fie membru? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
PD, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:39, 23 Februarie 2022
Nu stiu de ce, dar am impresia ca cunosc speta...
Cum sunteti as. prop. daca nu aveti com. executiv?
Adica, ori sunteti constituiti in as. prop. si aveti deja un com. executiv, presedinte, comisie de cenzori, administrator sau intentionati sa va "rupeti"de asociatia de prop. din care faceti parte acum si doriti infiintarea unei asociatii, doar pe scara dvs. - ceea ce practic se poate, dar sa fie vointa.
Adica vrem, dar nu vrem sa fim alesi, sa vina cineva sa ne conduca, noi doar vrem sa fim supusi....
Este un non-sens, asa ca, ramaneti acolo unde sunteti/functionati si obligati conducerea as. prop. sa se ocupe de crearea unui fond de reparatii pentru terasa, asa cum este prevazut in legislatie.
Proprietarii care sufera acum pentru ca le ploua in casa, au dreptate, iar daca au de gand ceva cu instanta, trebuie sa stie si ei pe cine sa actioneze in instanta, altfel vorbim discutii...
Veniti cu clarificari, ca sa va putem ajuta.
Rugam respectati regulamentul forumului nu postati succesiv mai multe topicuri cu subiect identic
S-a raspuns la topicul initial
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. la noi in ... PD PD Buna ziua, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. La noi in Asociatia de Proprietari a expirat mandatul presedintelui si a CEX ului. Am facut AG sa alegem ... (vezi toată discuția)
Reparatia terasei oliviamoga oliviamoga Buna seara, Locuiesc la ultimul etaj al blocului si timp de atatia ani am avut probleme iarna cu peretii unei camere, deoarece aveam efectiv gheata pe ei, in ... (vezi toată discuția)
Ploua din tavan Mihaela_B2 Mihaela_B2 locuiesc in Bloc si deasupra apartamentului meu e o terasa care n-a fost refacuta de 20 de ani de zile si care acum e strapunsa. Am cerut in scris refacerea ... (vezi toată discuția)