Buna ziua, va rog un raspuns pt urmatoarea problema. La noi in Asociatia de Proprietari a expirat mandatul presedintelui si a CEX ului. Am facut AG sa alegem alti membrii si presedinte. Nimeni nu vrea sa fie membru in Comitetul Executiv sa se implice, am propus o pe dna care care are probleme cu acoperisul ( o ploua in casa), ar fi mai bine sa sa se implice in conducerea asociatiei nu sa dea asociatia in judecata. Ce putem face? O doamna de la et 4 promite ca da asociatia in judecata pentruca ii ploua in apartament. Noi asociatia am adunat fond pt reparatie si suntem in tratative cu firme pt reparatie. Cei de la et 4 ne ameninta cu judecata dar nu vor sa fie presedinte sau membrii in comitet. Putem obliga pe cineva sa fie membru? Multumesc!
Nu puteti sa impuneti punctul dv de vedere sa obligati o persoana sa exercite atributii in numele si beneficiul asociatiei de proprietari
Verificati responabil care este motivul pentru care nimeni nu doreste sa isi asume responsabilitatea sa preia atributii in echipa manageriala a asociatiei de proprietari,eliminati aspectele si convocati adunare generala