avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ajutor - Reabilitarea unei fapte dintr-o pedeapsa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ajutor - Reabilitarea unei fapte dintr-o pedeapsa contopita

Va rog un pic de ajutor.am nevoie de indrumare.Am fost condamnat pt 3 fapte concurente (conducere fara permis respectiv trafic de droguri).Am ramas la cea mai mare pt a o executa(trafic de droguri)si mi sa adaugat un spor pt conducerea fara permis.Acum dupa 6 ani de la ramanerea definitiva ,pentru a putea fi inscris la scoala de soferi am un impediment cu cazierul unde apare conducerea fara permis.Nu am avut pedeapsa complemetara(interzicerea dreptului de a circula).cum pot sa-mi fac reabilitarea pt conducerea fara permis daca pedepsele mi-au fost contopite?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
viorelpopa1009, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:00, 2 Martie 2022
Nu se poate face reabilitare doar pentru conducerea fara permis.
Calculul termenului se va raporta la pedeapsa cea mai grea ce intră în componenţa pedepsei rezultante.
Mergeti la avocat cu hotărârea de condamnare ca sa vada ce condiții îndepliniți și ce anume s-ar putea face.
Măcar sa stiti când se îndeplinește termenul.de reabilitare și ce alte condiții trebuie sa mai îndepliniți.
Este bine sa stiti ca asa se procedează.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În 2011 am fost condamnat la 2 ani conducere fără ... Ovidiu00 Ovidiu00 Bună ziua. În 2011 am fost condamnat la 2 ani conducere fără permis și la 13 ani pentru trafic de droguri, după contopire am executat pedeapsa cea mai ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare teona11 teona11 inchisoarea cu suspendare de 2 ani, cu 7 ani de incercare definitiva in aprilie 2003 se poate\"prescrie\"? daca mai sunt si fapte concurente sau \"concurs\" de ... (vezi toată discuția)
Deflagrarea dosarului narcis78 narcis78 daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ? (vezi toată discuția)