avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. În 2011 am fost condamnat la 2 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. În 2011 am fost condamnat la 2 ani conducere fără ...

Bună ziua.
În 2011 am fost condamnat la 2 ani conducere fără permis și la 13 ani pentru trafic de droguri, după contopire am executat pedeapsa cea mai grea de 13 ani din care mam eliberat condiționat în 2018.
Nu sunt în termeni de reabilitare și nu știu o posibilitate legala sa pot reabilita cazierul pe fapta de conducere fără permis deoarece nu pot da de permis cu toate ca a trecut 12 ani de atunci .
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:02, 4 Februarie 2023
Reabilitarea priveste tot trecutul condamnatuluI si produce efecte cu privire la toate condamnarile , avand un caracter indivizibil. Prin urmare o reabilitare partiala, doar cu privire la anumite condamnari cum ar fi cea privind condamnarea de 2 ani ptr conducere fara permis, nu este posibila, deoarece reabilitarea priveste persoana condamnatului si nu condamnarile suferite de acesta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Da, nu se poate face reabilitarea judecătorească în cazul dvs.
Trebuie sa va încadrați pe condițiile pedepsei de 13 ani închisoare pentru reabilitare.

Scris din București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - reabilitarea unei fapte dintr-o pedeapsa contopita viorelpopa1009 viorelpopa1009 Va rog un pic de ajutor.am nevoie de indrumare.Am fost condamnat pt 3 fapte concurente (conducere fara permis respectiv trafic de droguri).Am ramas la cea mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare :in cazul unei amenzi penale platita in 2002 olden olden pentru identitate falsa in caz de radiere din cazierul judiciar imi confera dreptul de a fi fondator sau administrator la o societate comerciala, ... (vezi toată discuția)
Deflagrarea dosarului narcis78 narcis78 daca fac deflagrarea dosarului ...dispare din cazier conducerea fara permin deoarece a facut gratiata in baza decretului din 2002 ? (vezi toată discuția)