avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Aș vrea să știu dacă prezența ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă prezența avocatului care ...

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă prezența avocatului care te reprezintă într-un proces, litigiu de muncă spre exemplu, este obligatorie în sala de judecată și dacă poate influența în vreun fel completul referitor la rezultat! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 12:51, 23 Februarie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Orice persoana se poate prezenta în faţa instanţei de judecată pentru a-şi susţine cauza, De asemenea, persoana parte în proces poate fi reprezentată de către un avocat în faţa instanţei de judecată.
În ceea ce priveşte influenţarea completului de judecată răspunsul este afirmativ, în sensul că avocatul poate oferi argumente juridice care să convingă judecătorul să ia o anumită decizie. De asemenea, avocatul este, de multe ori, cel care, prin prezenţa şi serviciile sale, evită producerea unor erori judiciare indicând judecătorilor informaţii particulare din cauza respectivă, care nu ar fi fost analizate şi luate în considerare de judecător în emiterea soluţiei, din mai multe considerente.

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare paul99 paul99 Va rog puteti sa imi spune-ti din ce motive sa poate amana pronuntarea intrun proces penal? si daca este posibil pana la termenul afisat sa mai administrez ... (vezi toată discuția)
Urgenta in ordonanta presedintiala Martonze Martonze O instanta motiveaza astfel conditia urgentei: [i]Conditia urgentei este indeplinita in cauza cu privire la solicitarea NM de a se stabili un program ... (vezi toată discuția)
Pot completa in fata judecatorului? iosif.kramar iosif.kramar Buna ziua, Desi am avocat intr-un litigiu de munca si daca voi vedea ca nu se descursa sau ca nu cunoaste suficient de bine cazul, EU pot interveni cu ... (vezi toată discuția)