avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. In 2005 am vandut un teren cu contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. In 2005 am vandut un teren cu contract de mână. ...

Bună ziua. In 2005 am vandut un teren cu contract de mână. Pana la această dată cumparatorul nu a facut intabulare iar eu in tot această perioadă am plătit impozitul pe care nu vrea sa mi-l restituie. Ce pot să fac ? Există o kege care sa ma repună in proprietate având in vedere ca am plătit eu impozitul?Terenul este intabulat pe mine.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:32, 23 Februarie 2022
Exista variante dar trebuie sa discutati cu un avocat ,aratata chitanta depinde cine avea obligatia perfectarii actelor,daca trebuia sa le mai puneti dvs acte la dispozitie,daca au folosit terenul sau a fost folosit de dvs in continuare etc.In functie de raspunsul ls aceste intrebari si posibil la altele se pot gasii solutii,oricum nu merge fara proces..
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cadastru / intabulare daniel00k daniel00k Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Sunt propietarul unei case pe care am mostenit-o de la tata, care la randul lui a mostenit-o de la parintii lui, care ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare teren manyack manyack in anul 2001 unchiul meu a \"vandut\" dreptul de folosire \"1 ha teren arabil din mostenirea familiei ( fiind 8 frati, mostenirea nefind dezbatuta ) unui ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune nicusorforever nicusorforever buna ziua .asi avea si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Parinti mei au cumparat o gradina ce ii apartinea vecinului meu prin ani 70 si au facut o hartie de ... (vezi toată discuția)