Buna ziua!
Am o problema și as vrea sa va întreb ce pot face in aceasta situație:-
Mai exact -părinții mei au cumpărat un teren înainte de revoluție ,care avea ca și ieșire drum pe la capătul altui teren ,prin cedare de teren in schimb de fostul proprietar .
In act , mai exact in hotărârea de judecată a acelui teren cumpărat de părinții mei nu este stipulat drumul , dar așa s a folosit acel drum pt ieșire de când se știe acel teren și așa l am folosit și noi. Vecinul cu care ne am învecinat și la care i s a dat teren pt acel drum a vândut terenul , mai exact copii lui l-au vândut ca el a decedat ,iar cel care a cumpărat vrea sa închidă acel drum , spune ca îl are in cadastru și in actul de v- c . Este posibil sa îl închidă , noi nemaiavând alta ieșire . Și ce pot face in aceste condiții???
Va mulțumesc frumos!
Drept de proprietate
oiselle
Am un caz. Detin un teren, la capatul caruia exista mai demult, cam de 15 ani, un drum de tara. Insa drumul este acum folosit de proprietarii caselor pe langa ... (vezi toată discuția)
Referitor drum
sarm07opr
Ma invecinez cu un teren infundat al altui proprietar. Ma ameninta tot timpul ca prin proprietatea mea va face drum de acces cu forta. Este posibil sa obtina ... (vezi toată discuția)