avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua am făcut un contract de munca de o lună ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua am făcut un contract de munca de o lună de zile ...

Bună ziua am făcut un contract de munca de o lună de zile ,cu 4 ore pe zii ,acum vine menegerul și spune că nu mai are nevoie decât 2 ore pe zii ,an băgat lichidarea dar în lichidare am specificat asta și menegerul a semnat e ok asta?Eu am pierdut joburi altele acceptand pe acesta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 24 Februarie 2022
Nu are legatura motivul invocat ... daca partile au ajuns la un acord privind incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a incetat cim si mi s-au modificat clauzele contractuale fara sa stiu! ce pot face? dorudoru dorudoru Am fost anuntata de Inspectia muncii Bucuresti cum ca: din data de 15.05.2011 Mi sa desfacut contractul de munca cu : Art.55 lit. B - din codul muncii. Fara ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala? OnofrasRoxana OnofrasRoxana Sunt angajata a unei firme de aprox 3 ani..de pe 20 am fost bagata in preaviz (asa zic ei) fara sa mai fiu lasata sa muncesc pe motiv ca nu vreau sa sustin ... (vezi toată discuția)
Incetare cim girbeaelena girbeaelena Este posibil ca CIM - ul sa fii incetat cu data de 29.11. 2013 in conditiile in care mi-am dat demisia cu acordul partilor conf. art. 55 lit. B in data de ... (vezi toată discuția)