avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! FORMULAR INTRARE IN ȚARĂ. De curând am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! FORMULAR INTRARE IN ȚARĂ. De curând am primit acasă un proces verbal de constatare ...

Bună ziua! De curând am primit acasă un proces verbal de constatare al amenzii pt necompletarea formularului la intrarea în țară a soțului meu, șofer pe o dubiță de 3,5. Din cate am înțeles, este exceptat de la plata acesteia, insa nu intelegem daca trebuie plătită si apoi contestată în instanță pt restituirea banilor sau daca este altă procedură. Orice sfat ne este de ajutor până luăm legătura cu un avocat. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Monica Andreea22 , utilizator 19:29, 24 Februarie 2022
Aș mai avea câteva întrebări, dacă îmi permiteți. Este nevoit să se prezinte la judecătorie atunci când vor avea loc deciziile? Contestația o vom trimite prin poștă, este nevoie sa trimitem odată cu aceasta chitanța de timbru si procesul verbal ? Este nevoie să demonstreze prin adeverință de la serviciu că este șofer la o anumită firma?
sa ceara judecata in lipsa, , trimiteti chitanta care adevereste ca ati platit taxa de timbru. platiti online pe ghiseul.ro.
sa depuna si adeverinta ca e sofer pe dubita
Vă mulțumesc pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda formular plf Ovidutus Ovidutus Buna ziua. In data de 28 decembrie am intrat pe teritoriul Romaniei. Nestiind ca e necesar completarea unui formulat PLF la intrarea in tara, am procedat la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare contestatie proces verbal Daniela005 Daniela005 Buna seara.....Care sant actele necesare la depunerea contestatiei?Deoarece o sa trimit prin posta actele nu doresc vre-o surpriza,cum,ca nu ar fii toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la dsp ... ramona7513 ramona7513 Buna ziua , ce ar trebui sa fac daca am primit amenda de la DSP si eu si fiul meu pentru intrarea in Roamnia si zic ei necompletarea formularului PLF desi noi ... (vezi toată discuția)