Buna ziua Sunt proprietara unui apartament Mentionez ca pe coloana mea sunt 5 imobile si e nevoie de inlocuirea coloanei de apa , canalizare.Azi au aparut 2 vecine la usa si mi-au spus ca maine vor sa aduca mesterii prin asociatia de proprietari sa inceapa aceste lucrari.Eu am refuzat la acest moment-mentionez ca sunt de acord, dar la vara, deoarece e iarna, sunt o femeie bolnava, nu ma pot deplasa la un hotel , e inca pandemie-Ce lege pot invoca, pentru ca ma simt neputiincioasa si agresata?Va multumesc
Precizez ca cel putin 3 zile ar dura aceasta lucrare, caldura in casa nu va fi, praf , mizerie , etc.
hob
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
pai daca sunt probleme, inseamna ca deja nu mai sufera amanare
nu inteleg de ce nu o sa aveti caldura daca se schimba coloana de apa(praful si mizeria se fac la fel indiferent de vreme)
ca lucrarile vor dura 3 zile, nu inseamna ca muncitorii vor petrece acel timp numai in ap dvs........inlocuiesc coloanele din perimetrul ap si merg mai departe...nu cred ca e un capat de tara sa-i lasati jumatate de zi sa-si faca treaba
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu ma pot deplasa la un hotel ,
Inlocuirea unui tronson de teava instalatie comuna nu obliga la mutatul provizoriu din apartament,,dureaza in jur de 2 sau 3 ore pentru taiat t-ul de legatura si ulterior refacut acesta
Ce trebuie sa fac?
amk1243
Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie.
Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)