avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Sunt proprietara unui apartament Mentionez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Sunt proprietara unui apartament Mentionez ca pe coloana ...

Buna ziua Sunt proprietara unui apartament Mentionez ca pe coloana mea sunt 5 imobile si e nevoie de inlocuirea coloanei de apa , canalizare.Azi au aparut 2 vecine la usa si mi-au spus ca maine vor sa aduca mesterii prin asociatia de proprietari sa inceapa aceste lucrari.Eu am refuzat la acest moment-mentionez ca sunt de acord, dar la vara, deoarece e iarna, sunt o femeie bolnava, nu ma pot deplasa la un hotel , e inca pandemie-Ce lege pot invoca, pentru ca ma simt neputiincioasa si agresata?Va multumesc
Precizez ca cel putin 3 zile ar dura aceasta lucrare, caldura in casa nu va fi, praf , mizerie , etc.
Cel mai recent răspuns: milena2020 , utilizator 18:02, 25 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai daca sunt probleme, inseamna ca deja nu mai sufera amanare
nu inteleg de ce nu o sa aveti caldura daca se schimba coloana de apa(praful si mizeria se fac la fel indiferent de vreme)

ca lucrarile vor dura 3 zile, nu inseamna ca muncitorii vor petrece acel timp numai in ap dvs........inlocuiesc coloanele din perimetrul ap si merg mai departe...nu cred ca e un capat de tara sa-i lasati jumatate de zi sa-si faca treaba
acest răspuns util
De ce ar trebui sa va deplasati la un hotel??? Pentru o coloana de apa??
Dureaza maxim 2 ore in apartamentul dvs...
acest răspuns util
nu ma pot deplasa la un hotel ,

Inlocuirea unui tronson de teava instalatie comuna nu obliga la mutatul provizoriu din apartament,,dureaza in jur de 2 sau 3 ore pentru taiat t-ul de legatura si ulterior refacut acesta
Va mulțumesc pentru răspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2022
milena2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! coloana de scurgere de la chiuveta si wc trece prin ... meri_tt meri_tt Buna ziua! Coloana de scurgere de la chiuveta si wc trece prin ap meu( toate ap sunt in aceeasi situatie,blocul fiind vechi si asa a fost construit),eu fiind ... (vezi toată discuția)
Delimitare coloana comuna incalzire/responsabilitatea proprietarului leqchen leqchen Buna ziua, (incerc sa tin scurt primul meu mesaj pe acest forum) Ei: Bloc vechi, tevi vechi si ruginite, centrala proprie a blocului, fara robineti de ... (vezi toată discuția)