avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru adresa noastra de domiciliu.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru adresa noastra de domiciliu.

Buna ziua.
Sotul s a angajat la o firma din alt judet si pentru ca nu au sediul in judetul nostru(fiind singurul angajat de aici) i a trecut ca punct de lucru adresa noastra de domiciliu. Este legala treaba? Ne afecteaza cu ceva in ceea ce priveste locuinta noastra? Tin sa precizez ca nu are nici un act de la noi.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:51, 28 Februarie 2022
punct de lucru sau adresa de contact? adresa de contact este un termen informal. punctul de lucru este oficial si se inregistreaza la OJRC, are activitati CAEN declarate, autorizatii eliberate, poate fi controlat de agentiile statului, etc. verificati mai intai despre ce e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - registre obligatorii aci82 aci82 Buna ziua, acum depun actele pentru infiintarea unei I.I.,precizez ca sediul social este intr-un judet, iar punctul de lucru in alt judet. As vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator - locatii aferente sucursalei aurelsmeu aurelsmeu Buna ziua, Un agent economic cu capital integral privat are sediul social in localitatea A pentru care i s-a eliberat Certificatul constatator prin care se ... (vezi toată discuția)