avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la un cămin de bătrîni 5 zile doar probă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la un cămin de bătrîni 5 zile doar probă de lucru ...

Am lucrat la un cămin de bătrîni 5 zile doar probă de lucru fără contract și cînd am spus că nu mai vreau să continui și să îmi plătească a zis patroana căminului să vin in 15 martie cînd se dă salariile. Am spus că de ce atunci că eu am lucrat la negru. Ce pot să fac să îmi recuperez banii pnt cît am lucrat și nici nu știu dacă în 15 mai primesc ceva.. ce mă sfătuiți să fac.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 26 Februarie 2022
Sesizați ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am lucrat timp de 2 săptămâni ca și barman ospătar, ... Teslaru Ruxandra-Elena Teslaru Ruxandra-Elena Bună ziua! Am lucrat timp de 2 săptămâni ca și barman ospătar, patroana localului mi a spus ca o sa fiu în perioada de proba timp de o luna, iar după 2 ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba Andreea.gl Andreea.gl Buna ziua. Am muncit la un restaurant in proba 64 de ore dintre care 24 de ore cu 48 doua ture si restu la alt local al firmei. Acum patroana ma invinuieste ca ... (vezi toată discuția)
Salariu la negru MariaIoana2185 MariaIoana2185 Buna seara, Cand m am angajat am acceptat sa iau o parte a salariului la negru, dupa ce mi am dat demisia, firma mi a platit orele lucrate si zilele de co cu ... (vezi toată discuția)