Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca zgomotul creste nivelul de adrenalina si cortizol inhiband astfel secretia de melatonina care produce somnul noaptea.
Ei si cei care trebuiau sa ma protejeze de faptele companiei respective s-au folosit de nestiinta mea in ceea ce privesc procesele biologice de mai sus pentru a ma numi bolnav mintal a ma ameninta cu internarea si tratamentul fortzat si a isi continua infractiunea de vatamare a sanatatii si a vietii cu zgomot.
Cu siguranta ati auzit in magazinul alimentar sloganul gandeste sanatos ori cel mai bine cheltuit leu si reclama cu strigate isterice ale unei femei care spune unui barbat ca doar tu il VEZI si doar tu il AUZI sau vizita acelui domn la psiholog care ii face "oferta" de a il trimite la psihiatru daca nu accepta sa straiasca cu leul "animat"
Au un mare tupeu infractional de a fi facut acele reclame insa s-au oprit la timp cu ele fiindca am cerut asta in scris.
In acest moment viata mea este sub 50 procente ca gandire si sanatate energie practic nu mai pot sa ma misc suficient cat sa am grija de mine.
Procesul este iminent insa nu mai am gandirea de acum cativa ani inainte sa incerce sa ma ucida cu zgomot dupa ce am depus plangere penala.
Eu fizic nu ma mai spal nu imi pot face curat abia mananc si merg la toaleta . Este foarte grav ce mi-au facut .
Caut avocat cu comision la succes.
Le cer REPARAREA INTEGRALA A PREJUDICIULUI cu evaluare stiintifica autorizata a costurilor.
Nici o lege nu specifica direct ori acopera indirect cele enuntate de dumneavoastra
Juridic relevant este doar faptul ca s-au infiintat fara acordul tatalui meu si ca activitatea lor producatoare de zgomot este incompatibila cu functia de locuinta a apartamentului meu si ca au continuat in cunostinta de cauza.
Este fapta de vatamare a sanatatii si a vietii in cunostinta de cauza pe durata a 14 ani si cu continua munca de ascundere a faptelor . Zgomot fara autoritati si liniste la constatari.
Aici nu scapa nimeni obiectele numite de dumneavoastra fiindca vecinii dorm bine nu sunt deranjati de zgomotul de la parter si au muschii sanatosi si miscarile puternice si bine coordonate.
Doar vecina de alaturi pune televizorul tare cu rea vointa.
Am inregistrat-o amuzandu-se cu administratorul prieten de peste 40 de ani cu sotul ei ca ma deranjeaza cu intentie si ca si ei aud zgomotul din magazin dar incet si ca cu televizorul peste nici nu le mai pasa
La politie mi-au spus ca doar eu aud zgomotul exact ca in reclama doar ca cu ani in urma deci reclama e practic o reiterare publica a faptelor in bataie de joc
Deci vecinii mei ori au mintit la politie ca ei nu aud deloc zgomotul ori au spus adevarul dar m-a mintit politistul in complicitate cu ei si magazinul.
Mie in fatza vecina mi-a zis ca a surzit ca e varsta si nu aude .
Am dovezile toate ale faptei magazinului ale intentiei ale intensitatii ale continuarii in fapta in cunostinta de cauza a premeditarii a razbunarii pentru incercarea de a filma faptele ale cu un element violent din cartier si ale complicitatii cu autoritatile.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Asta ar trebui sa va dea de gandit, daca pe tata care sta in aceeasi casa nu il deranjeaza, pe vecini nu ii deranjeaza, ci numai pe dvs..., poate inseamna ca zgomotul nu e f mare pe cat il simtiti dvs.
Poate ar trebui sa va concentrați pe alte chestiuni, ca sa va mai abateri atentia de la zgomot.
Din casa iesiti?
Tata nu sta aici.
Vecinii nu stau aici ci in apartamentele lor situate pe alte zone ale magazinului iar angajatii fac zgomot intentionat doar aici.
In 2012 au facut reamenajare peste 40 de nopti cu serii de cate 6 nopti si ziua mergeam la facultate.
Sunt nuante juridice pe care nu le simtiti dumneavoastra.
Am masuratoare sonometrica care arata nivelul legal depasit dupa ani de zile de discutii si sesizari.
Scrie chiar in titlu.
Nu sunt atent la zgomotul produs de magazin ci magazinul imi distrage atentia cu zgomot in mod activ in cunostinta de cauza si restul formelor agravante ale faptelor mentionate mai sus.
Ma concentrez pe supravietuire.
Nu pot sa ma las omorat de niste oameni care isi pun locul de munca mai presus de viata cuiva si isi apara locul de munca prin cooperare infractionala am inregistrare audio cu un sef de departament mi-a spus ca familiile si copii sunt pe primul loc si nu vine nimeni martor la zgomotul colegilor .
I-am rugat sa vina si sa imi dea in scris ca ar fi de acord cu acel zgomot produs de ei la mine acasa dar la ei acasa indiferent cat de mare sau mic..
Subsolul si apartamentul meu sunt din ciment experimental de bazalt adus brut din mina si macinat cu utilaj de 10 tone apoi cernut prin sita fin si facut beton ciment impreuna cu dolomit .
Mi-a spus un vecin ca s-a renuntat la alte etaje fiindca pentru un apartament costul de construire a fost de 1 milion de dolari. Le-a venit ideea sa il impresioneze pe Ceausescu dupa ce a trecut cu coloana oficiala si a facut observatie ca nu da bine cu bulevardul ca aspect a facut semn cand era inceputa fundatie sa le dea mai spre adancime cativa metrii
Tulburarea linistii
adina01
Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina
annadode
Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)