avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat ...

Am o masuratoare sonometrica facuta de un inginer acreditat autorizat angajat de magazinul care de 14 ani m-a lipsit de un drept al omului pana la urma fiindca zgomotul creste nivelul de adrenalina si cortizol inhiband astfel secretia de melatonina care produce somnul noaptea.
Ei si cei care trebuiau sa ma protejeze de faptele companiei respective s-au folosit de nestiinta mea in ceea ce privesc procesele biologice de mai sus pentru a ma numi bolnav mintal a ma ameninta cu internarea si tratamentul fortzat si a isi continua infractiunea de vatamare a sanatatii si a vietii cu zgomot.
Cu siguranta ati auzit in magazinul alimentar sloganul gandeste sanatos ori cel mai bine cheltuit leu si reclama cu strigate isterice ale unei femei care spune unui barbat ca doar tu il VEZI si doar tu il AUZI sau vizita acelui domn la psiholog care ii face "oferta" de a il trimite la psihiatru daca nu accepta sa straiasca cu leul "animat"
Au un mare tupeu infractional de a fi facut acele reclame insa s-au oprit la timp cu ele fiindca am cerut asta in scris.
In acest moment viata mea este sub 50 procente ca gandire si sanatate energie practic nu mai pot sa ma misc suficient cat sa am grija de mine.
Procesul este iminent insa nu mai am gandirea de acum cativa ani inainte sa incerce sa ma ucida cu zgomot dupa ce am depus plangere penala.
Eu fizic nu ma mai spal nu imi pot face curat abia mananc si merg la toaleta . Este foarte grav ce mi-au facut .
Caut avocat cu comision la succes.
Le cer REPARAREA INTEGRALA A PREJUDICIULUI cu evaluare stiintifica autorizata a costurilor.

Cel mai recent răspuns: Constantin3 , utilizator 12:06, 17 Martie 2022
Au facut zgomot noaptea trecuta . Mi-am lasat parul netuns din vara 2019 ca sa am dovada vatamariii stocata in firul de par.
Saptamana asta depun cerere de chemare in judecata
S-au infiintat fara acordul tatalui meu

Exista un forum fizic adica un loc in care avocatii se intalnesc si discuta ?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
Constantin3, utilizator
Exista un forum fizic adica un loc in care avocatii se intalnesc si discuta ?

nu exista.
si daca ar exista, nu aveti un caz.

ganditi-va bine ce vreti de fapt si asta cereti in instanta.
gi-jane2, moderator
Stimate @Constantin3 , eu nu sunt jurist , dar , daca spatiul respectivului magazin a fost prevazut din constructie ca spatiu comercial , nici nu cred ca avea nevoie de acceptul tatalui dvs. , pentru ca nu i s-a schimbat destinatia . Oricum , dvs. spuneti ca acesta functioneaza deja de 25 de ani , se poate considera ca proprietarul apartamentului ( tatal dvs. ) a acceptat tacit situatia . Daca - prin absurd - se poate constata o incalcare a legii comisa de supermarket , cu certitudine s-a prescris , cred ca in 25 de ani se prescrie si o crima ... Fireste , puteti actiona in judecata pe oricine , va garanteaza Constitutia acest drept , dar - daca pierdeti - va asumati ca va trebui sa platiti magazinului cheltuieli de judecata ? avocati , expertize , etc. ? Venitul dvs. , chiar daca e mic , poate fi executat . Si mai ganditi-va la un aspect , cum va veti prezenta in instanta neangrijit , nespalat , cu plete de 3 ani ? ( ca dvs. spuneti ca v-ati neglijat total ingrijirea personala ) . Oare nu va considera judecatorul ca trebuie sa anunte organele statului ca e posibil sa nu mai aveti discernamant , ca nu mai aveti capacitate de auto-ingrijire si trebuiesc luate masuri ( poate chiar institutionalizarea ? ) Va repet , eu nu sunt jurist , dar - daca as fi - asa as gandi ... De prima urgenta ar fi sa va mobilizati si sa va auto-ingrijiti , igiena dvs. si a casei e esentiala ...
Dar fapta este in codul penal.
Vatamarea sanatatii este fapta penala.
Lipsirea de liniste odihna si somn sunt interzise la nivel mondial.
Am deja dovediti 9 ani jumate de vatamare cu zgomot prin masuratoarea facuta de magazin in 2018

Constantin3, utilizator

Alte discuții în legătură

Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecina annadode annadode Va rog frumos sa imi spune-ti si mie daca pot primi amenda in cazul in care vecina mea draga suna la politie fiindca copii mei in varsta de 2 si 3 ani mai fug ... (vezi toată discuția)