avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesiune de contract imprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesiune de contract imprumut bancar

Buna ziua. Am o intrebare: in cazul in care am un contract de imprumut cu o banca iar aceasta a cesionat contractul meu unei alte firme, cesiunarul respecta conditiile din contractul pe care eu l-am incheiat cu banca( rate lunare, acceasi valoare a ratelor, aceeasi dobada, aceeasi perioada de timp a paltii ratelor) sau acesta poate modifica toate acestea mergand pana la a solicita mie, debitorului ,toata suma de palta pe care am imprumutat-o de la banca, imprumutul fiind un credit cu ipoteca? Cesionarul imi va trimite alte instructiuni de plata, sau eu platesc ca si pana acum aceleasi rate in noul cont bancar pe care mi l-au comunicat?
Va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: suiradro , utilizator 22:17, 27 Ianuarie 2010
Si eu sunt tot intr-o situatie asemanatoare, bamca cesionand contractul catre o firma de recuperare, iar in urma cu o saptamana am primit si o informare de la Oficiul de Cadastru cum ca dreptul de ipoteca asupra imobilului cu care s-a garantat creditul a fost cedat tot catre firma respectiva.Am discutat cu un reprezentant al firmei de recuperari care mi-a spus ca voi primi un grafic de rambursare asemanator cu cel de la banca.Mentionez ca o singura data am inregistrat o restanta mai mare de 90 zile la rata, acesta fiind si motivul pentru care probabil a fost cedat creditul acestei firme ,care, am inteles ca face parte din grupul de firme al bancii.As dori totusi sa stiu cat de serioase sunt aceste firme si la ce mai pot sa mastept de la ei?Cu respect
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
suiradro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune de creanta/credit mirelutza_miry mirelutza_miry Buna ziua . Am si eu o problema cu o Notificare primita in urma cu aproape o luna care spune cam asa ,,SC 1 SRL, persoana juridica romana ...cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta bancara+termene somatii karsten_yanker karsten_yanker Stimati forumisti, as dori sa intreb daca pot fi emise in aceeasi zi o somatie imobiliara si poprire pe conturi si o somatie mobiliara, care stabilesc termene ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)