avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, am o intrebare la care as aprecia daca as primi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, am o intrebare la care as aprecia daca as primi un raspuns. ...

Salut, am o intrebare la care as aprecia daca as primii un raspuns.
Cum te poti apara in instanta atunci cand ai fost victima unei agresiuni fizice iar cel care te-a agresat te da in judecata pentru tentativa de omor, spunand ca a fost injunghiat in zona laterala a gatului cu un cutit dar defapt agresorul s-a intepat cu varful de la cutit singur in gat (adancimea ranei deci nefiind nici ea mare sau intr-o zona vitala a gatului) dupa eveniment si la politie cand a ajuns, declara fals ca el e cel care a fost victima unei agresiuni fizice si chiar tentative de omor de catre victima? Cum se poate deci dovedii in acest caz ca agresorul minte, nefiind alti martori ?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
ZidanGhepard, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 23:38, 1 Martie 2022
Buna seara! În cadrul unui proces penal se pot folosi și alte categorii de probe pe lângă declarațiile martorilor, respectiv
declarația inculpatului sau a părții civile, înscrisuri, rapoarte de expertiză, procese-verbale, fotografii, reconstituire, mijloace materiale de probă ș.a.m.d.








~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta dintre vatamare corporala grava si tentativa de omor? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Mama a fost agresat si in urma certificatului medico-legal obtinut s-a stabilit ca i-a fost pusa viata in primejdie si i s-au acordat 16-18 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Am fost injunghiat in gat la locul de munca , ce pot face? el1977 el1977 Buna ziua ma numesc C......domiciliat in Timisoara s jud Timis , am fost injunghiat in gat la data de 14 septembrie 2013 in timp ce ma aflam la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Tentativa art. 182 xuser xuser Lovirea unei persoane cu pumnul in ochelari, apoi in ochi in repetate randuri se poate incadra ca si tentativa la art. 182? dar intepatul cu cutitul daca ... (vezi toată discuția)