avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărârea nu este definitivă, ....puteti sa-mi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărârea nu este definitivă, ....puteti sa-mi spuneti ce ...

Hotărârea nu este definitivă, ....puteti sa-mi spune-ti ce înseamnă cale de atac legală? Este suficient sa notific instanța privind optiunea plății suitei?
Daca este nemultumita de solutie partea adversa poate formula calea de atac prevazuta in hotarare in termen de 30 de zile de la comunicare.Daca nu se formulează calea de atac hotărârea rămâne definitivă si dvs va indepliniti obligatiile stabilite.Nu aveti de ce sa notificati instanta,procesul s a terminat in faza respectiva astfel incat judecatorul nu mai are ,,atrbutii"in solutionarea procesului dvs,nici nu exista o astfel de procedura..
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva oliviaserban oliviaserban buna ziua tinand cont ca am mai comunicat cu dumneavoastra prin intermediul acestui site.M-ar interesa daca o sentinta definitiva acordata de instanta de fond ... (vezi toată discuția)
Ajutatima sa inteleg sandu milica sandu milica buna ziua ajutatima sa inteleg cu hotararea judecatoreasca nu mio da judecatorul hotararea definitiva si irevocabila sau trebuie sa o ceara avocatul meu in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)