avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Legea arhivarii electronice a documentelor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Legea arhivarii electronice a documentelor

Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog cu varianta actualizata a legii arhivarii documentelor in forma electronica?
Cel mai recent răspuns: ilaszlo , utilizator 09:24, 3 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti aici Legea 135/2007 - republicata [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti legea actualizata/ republicata aici; [ link extern ]
Multumesc pentru promptitudine si pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 50/1990 al mmps, republicat in 1994 ela-ela ela-ela Buna ziua Va rog frumos daca are cineva stiinta unde pot gasi [b]Ordinul 50/1990 al MMPS republicat in 1994[/b] Am mare nevoie de el (vezi toată discuția)
Arhivare si casare documentele farmacie circuit inchis cassy975 cassy975 Buna ziua, numele meu este Popa Cassandra si sunt farmacist in cadrul farmaciei IUBCV CC ILIESCU. Intrebarea mea este despre termenul de arhivare al ... (vezi toată discuția)