avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara va rog mult îmi puteți spune și mie ce ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara va rog mult îmi puteți spune și mie ce inseamna ...

Bună seara va rog mult îmi puteți spune și mie ce inseamna termen preschimbat? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Slăvulete , Avocat 15:06, 3 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Bună ziua,

Când un termen de judecată stabilit/fixat este modificat, devine termen preschimbat. Dacă ați primit o citație cu un termen preschimbat înseamnă că trebuie să vă prezentați în data indicată ca fiind termen preschimbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa cer schimbarea termenului de judecata fara sa primesc inca citatia, doar pe baza termenului mentionat pe portalul inst. de jud. ? Pilu Pilu Buna seara, as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva. Situatia e urmatoarea: Am facut o cerere de chemare in judecata pentru obligarea inmatricularii fara ... (vezi toată discuția)
Reclamant, termen proces peste trei zile, nu am fost citat, nu am platit taxa de timbru, ce sa fac? seamanego seamanego Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema relativ urgenta pentru mine: saptamana trecuta am trimis o cerere de chemare in judecata impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Dosar divorț depus in 2018 cu prima prezentare in 2020? Nicoleta1987-2019 Nicoleta1987-2019 Buna seara, Am depus dosarul de divorț in luna a xi a anului 2018 iar data pentru prima înfățișare s-a stabilit pentru luna ianuarie 2020. Ce este de ... (vezi toată discuția)