avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o întrebare legata de un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o întrebare legata de un contract de vânzare ...

Bună ziua! Am o întrebare legata de un contract de vânzare cumpărare făcut de mama ,surorii mele fără ca eu sa fiu pus în tema.Pe scurt,sora mea a vorbit cu mama,a făcut contract de vânzare cumpărare pe apartamentul în care mama sta.Suma stipulata în contractul vânz.cump.nu a fost plătită susține mama.
Mama s-a despărțit mai de mult de tata și în hotărârea de divorț scrie ca apartamentul i se încredințează mamei pentru cei doi copii pe care ii are.Deci beneficiari suntem ,noi copiii.De ce s-a putut vinde fără sa fiu și eu intrebat?Oare s-a schimbat legea?
Ieri am aflat de contract,el fiind făcut pe ascuns anul trecut pe 17 mai.Sora nu are grija de mama a lasat-o sa se chinuie și eu sunt sunat dacă are nevoie de ceva.Are o clauza doar ca poate sa stea în casa ,cât timp trăiește,nu si ca să aibă grija de ea(mama).Acum mamei ii pare rau ce a făcut și ar vrea sa strice actele.Ce ar mai putea face?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:51, 4 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveati de ce sa fiți întrebat.
Orice proprietar de bunuri de pe lumea asta poate dispune de ele după cum dorește, fără a avea nevoie de acordul copiilor sai.
Întreținerea nu a fost menționată în contract pentru ca:
- mama dvs nu a specificat ca dorește sa fie întreținută
- vânzarea și întreținerea nu se amesteca. La vânzare se achita un preț la întreținere se prestează îngrijire.
În contractul de vânzare, scrie mai mult ca sigur declarația mamei ca a primit suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, ... Ålesund Ålesund ziua, În 2013 părinții vând un apartament uneia din fiice, contract de vânzare cumpărare cu uzufruct viager. Cealaltă fiică primise deja în 1995 ... (vezi toată discuția)
actul de vanzare cumparare? IKALIKA IKALIKA Problema se prezinta in felul urmator: 1. Mama are 2 fete - eu si sora mea. Amandoua din casatorii separate. Se desparte de ambii soti si ia un al 3 lea, cu ... (vezi toată discuția)
Imobiliare emy86 emy86 Vroiam sa stiu daca mama avand doi copii poate sa lase la unul din copii casa fara semnatura celuilalt (vezi toată discuția)