Bună ziua! Am o întrebare legata de un contract de vânzare cumpărare făcut de mama ,surorii mele fără ca eu sa fiu pus în tema.Pe scurt,sora mea a vorbit cu mama,a făcut contract de vânzare cumpărare pe apartamentul în care mama sta.Suma stipulata în contractul vânz.cump.nu a fost plătită susține mama.
Mama s-a despărțit mai de mult de tata și în hotărârea de divorț scrie ca apartamentul i se încredințează mamei pentru cei doi copii pe care ii are.Deci beneficiari suntem ,noi copiii.De ce s-a putut vinde fără sa fiu și eu intrebat?Oare s-a schimbat legea?
Ieri am aflat de contract,el fiind făcut pe ascuns anul trecut pe 17 mai.Sora nu are grija de mama a lasat-o sa se chinuie și eu sunt sunat dacă are nevoie de ceva.Are o clauza doar ca poate sa stea în casa ,cât timp trăiește,nu si ca să aibă grija de ea(mama).Acum mamei ii pare rau ce a făcut și ar vrea sa strice actele.Ce ar mai putea face?
Mulțumesc!
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu aveati de ce sa fiți întrebat.
Orice proprietar de bunuri de pe lumea asta poate dispune de ele după cum dorește, fără a avea nevoie de acordul copiilor sai.
Întreținerea nu a fost menționată în contract pentru ca:
- mama dvs nu a specificat ca dorește sa fie întreținută
- vânzarea și întreținerea nu se amesteca. La vânzare se achita un preț la întreținere se prestează îngrijire.
În contractul de vânzare, scrie mai mult ca sigur declarația mamei ca a primit suma respectiva.