avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare titular alocatie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare titular alocatie

Buna ziua! Sunt despartita in fapt de sotul meu din 30 septembrue 2021, dar nu am divortat inca. Avem o fetita de 12 ani.
Intrebarea mea este: cum as putea trece alocatia care acum este pe numele lui, pe numele meu? El nu vrea sa ii dea copilului alocatia si nici nu participa cu absolut nimic la cresterea ei.
Mentionez ca la notariat nu vrea sa vina iar pentru un proces, din pacate, nu pot sustine financiar un avocat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:29, 3 Martie 2022
Contactati servicul de specialitate din primarie,protectia copilului care prin comisia sociala poate demara procedura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi asupra copilului cocancl cocancl Buna, Recent eu si sotia mea ne-am despartit, ea avea un copil dintr-o alta casatorie, care a fost trecut ulterior pe numele meu, nu a fost adoptie inca, ... (vezi toată discuția)
Schimb de nume Ghiță100 Ghiță100 Bună ziua Acum 5 ani mam insurat și femeia care am luat-o avea un copil de 15 ani Când a împlinit 18 ani ma rugat să îl trec pe numele meu că îi ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o problema. am 2 copii de 3 respectiv ... icemane icemane Bună dimineața am și eu o problema. Am 2 copii de 3 respectiv un an și am decis sa ma despart de soț din cauza neînțelegerilor. Am plecat cu copiii ... (vezi toată discuția)