avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am permisul retinut din data de 27.01.2022 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am permisul retinut din data de 27.01.2022 pentru ...

Buna ziua, am permisul retinut din data de 27.01.2022 pentru viteza de peste 50 de km peste limita, am avut dovada dar am renuntat la ea in data de 31.01.2022, am sustinut examenul si tot odata am depus si actele, iar cand am depus actele mi-au spus ca a 31 zi ma pot duce sa iau permisul, dar acum cand am fost sa il iau, am constatat ca trebuie sa stau 60 de zile nu 30,Va rog daca se poate face ceva ca in viata de zi cu zi sunt sofer si trebuie sa plec duminica luni cel tarziu,
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:08, 3 Martie 2022
Din pacate nu aveti ce face sa va recuperati mai repede permisul, politia aplica indicatiile IGP , considerind data testului decizionala in aplicarea codului rutier nou, nu data faptei. Nu v-ar ramine decit sa dati politia in judecata (dureaza mult timp si nu va aduce mai repede permisul inapoi) pentru nerespectarea principiului neretroactivitatii legii.
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua anul tercut,pentru viteza,mi-a fost suspendat permisul ... Chiharoi Chiharoi Buna Ziua Anul tercut,pentru viteza,mi-a fost suspendat permisul de conducere.Am facut contestatie la PV iar anul acesta in 31 ianuarie s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis Arminmaleki Arminmaleki Buna ziua, in luna decembrie din cauza neatenție am intrat pe contrasens și am lovit o mașină și accidentul a fost cu vătămare corporală. acum aștept ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat , redobandire permis andrea05 andrea05 Mi s - a suspendat permisul pentru 90 de zile in 2019. Am dat in judecata, abia in 2022 ianuarie a fost procesul, si l am pierdut. Intrebarea este ca, azi daca ... (vezi toată discuția)