avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen depășit din contractul final, parcare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen depășit din contractul final, parcare nepredata

Bună seara, as dori sa ma ajutați cu un răspuns dacă se poate. În anul 2019 am achiziționat un apartament în bloc nou construit și o parcare. În decembrie 2020 am semnat actul final de vânzare-cumpărare doar pentru apartament, promițându-ne ca pana la data de 31.12.2021 sa ni se predea parcarea aferenta și contractul pentru aceasta. Doamna dezvoltator nu este ''disponibila'' sa semnam contractul și sa predea locul de parcare, ce este de făcut în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Delia Cristina , utilizator 08:30, 10 Martie 2022
daca in contractul pentru apartament nu scrie nimic despre parcare, tot ce puteti face e s-o rugati frumos. poate asteapta sa mai creasca preturile.
daca e mentionata si parcarea, cu termene, preturi, etc., atunci notificati sa se execute conform contract.
Buna ziua!
Daca aveti introdus in contract o clauza care prevede si locul de parcare sau daca ati incheiat o promisiune de vanzare a locului, atunci puteti notifica dezvoltatorul pentru respectarea acestui act. Ulterior, daca nu doreste isi respecte obligatiile asumate prin actele incheiate, puteti obtine obligarea prin instanta.

Daca nu aveti stipulata in niciun act aceasta intelegere cu privire la locul de parcare, din pacate nu puteti face nimic pentru a-l obliga la respectarea promisiunii.
Bună ziua, mulțumesc tare mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea unei promisiuni bilaterale de vanzare cumpare adryanaok adryanaok Buna ziua, As dori sa intreb unde ar trebui sa merg si ce ar trebui sa fac daca termenul de semnare a unui Antecontract pentru apartament - Promisiune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, 1. In anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala cu un dezvoltator din Bucuresti, antecontract scadent la 30.04.2022. 2. Innainte de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in urma cu un an am dat un avans de 30% pentru un ... ClaudiaMrg ClaudiaMrg Buna seara! In urma cu un an am dat un avans de 30% pentru un apartament la gri, termenul de predare urma d sa fie luna ianuarie. Vanzatorul nu a mai reusit sa ... (vezi toată discuția)