avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara .Aș dori să știu cum pot să-mi pun ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara .Aș dori să știu cum pot să-mi pun centrala termică ...

Bună seara .Aș dori să știu cum pot să-mi pun centrala termică pe gaz in apartament , dacă nu toți vecinii sunt de acord cu aceasta solicitare adresată asociației de proprietari și presedintelui de asociație.Menționez că in prezent există o centrală de scară de bloc veche și cu un randament scazut ! Din 19 apartamente ,doar 12 miau dat acordul semnat .Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
Romica Murariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romica Murariu , utilizator 20:20, 5 Martie 2022
Este necesar sa obtineti acordul vecinilor sus-jos dreapta stanga si al asociatiei de proprietari exprimat prin vot exprimat in adunarea generala,unde participarea poate fi diferita daca este adunare generala sau extraordinara reconvocata
cum sa obțin acordul unor vecini care sunt împotrivă ami monta centrala? temerea lor e ca vor rămâne mai putini pentru a suporta cheltuielile cu centrala veche !!! Juridic e vreo posibilitate ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti posibilitatea sa ii sensibilizati,analizati oportuinitatea notificarii oficiale a acestora,eventual actionarea in instanta
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un imobil cu 10 etaje racordat la reteaua de termoficare ... rodidoina rodidoina Instalatie noua de gaze pe casa scarii Intr-un imobil cu 10 etaje racordat la reteaua de termoficare a Termoenergetica, un proprietar doreste sa-si ... (vezi toată discuția)
Discutie pe tema montarii unei centrale termice de apartament zalu zalu buna seara in primul rand vreau sa montez o centrala termica de apartament in bucuresti sect 2, am luat legatura cu firma autorizata a venit domnul inginer ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi refuza semnarea pentru montarea centralei termice romindinu romindinu Buna ziua, Trec printr-o situatie foarte stresanta si as dori ajutorul cuiva cu orice fel de informatie. Am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi ... (vezi toată discuția)