avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara ! la apel m s-a redus doar dreptul de a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara ! la apel m s-a redus doar dreptul de a alege , pedeapsa ...

Buna seara ! la apel m s-a redus doar dreptul de a alege , pedeapsa ramanand aceasi . Cel mai grav e faptul ca pedeapsa complementara include 3 ani sa nu conduc . Am auzit de o varianta ca dupa 1 an pot deschide un nou proces pentru acordarea permisului ! ce pareri aveti ? ati mai auzit de asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: sebseb , utilizator 15:13, 6 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este pedeapsa complementara, nu puteti.
Este pedeapsa complementara ! Ar fi o varianta sa sa fac o cerere , contestatie peste vreun an ??? multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, conducere in timpul suspendarii dreamx2000 dreamx2000 Buna ziua. Va cer ajutorul in primul rand ca nu stiu ce sa ma mai fac. Povestea incepe asa: In data de 22.05.2014 in jurul orei 9AM am fost surprins de un ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis ucidere din culpa, culpa comuna liviutudor2345 liviutudor2345 Buna seara, in urma cu 3 ani am avut un accident rutier rezultand decesul victimei. A fost declarata culpa comuna 50% vina mea si 50% vina victimei, victima ... (vezi toată discuția)