avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-o relatie de prietenie intre ”el si ea” este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-o relatie de prietenie intre ”el si ea” este imposibila din punct de vedere moral, preconstituirea unui inscris cu privire la pretinsa cumparare de catre unul din cei doi prieteni a unui apartament in anul 2000?ni a

Intr-o relatie de prietenie intre ”el si ea” a fost imposibila din punct de vedere moral preconstituirea unui înscris cu privire la pretinsa cumparare de catre unul din cei doi prieteni a unui apartament in anul 2000?
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2022
munteanu55, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:44, 14 Iulie 2022
Dati detalii despre situatie ca nu se intelege nimic.
Daca s-a cumparat pe numele unuia, e bun propriu al aceluia si punct.
Ultima modificare: Duminică, 6 Martie 2022
gi-jane2, moderator
Apartamentul a fost cumparat impreuna, prn contract de vanzare cumparare autentificat la notar, in anul 2000, in timpul unei relatii de prietenie, care, apoi s-a transformat intr-o relatie de concubinaj de 5 ani, finalizata in castorie in anul 2006.
in 2020, au divortat, sotul a inaintat actiune de partaj, iar sotia de simulatie, sustinand ca ar fi achitat personal contravaloarea apartamentului, sotul nedepunand niciun ban.
Intrebare
Intr-o relatie de prietenie intre ”el si ea” a fost imposibila din punct de vedere moral preconstituirea unui înscris cu privire la pretinsa cumparare de catre unul din cei doi prieteni a unui apartament in anul 2000?
daca au cumparat impreuna, trebuia sa il cumpere pe cote parti, daca nu au facut asta, proprietarul, ala inscris in acte, e singurul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitatea morala de a preconstitui un inscris louisa louisa As dori urgent practica judiciara in situatia in care ne aflam in imposibilitatea morala de a preconstitui un inscris legat de domeniul imobiliar respectiv o ... (vezi toată discuția)
Are sotul meu dreptul la aceasta casa? BIANCA_MARIO MOISE BIANCA_MARIO MOISE in 2 011, am cumparat un teren de casa pe numele mamei mele, eu fiind fruct viager, autorizatia de constructie fiind pe numele mamei, are dreptu sotul meu ,tin ... (vezi toată discuția)
Ajutor;poate cineva sa ma ajute cu un sfat ileana1 ileana1 Va rog sa-mi dati un sfat:uite,acum 3 ani am vandut firmei sotului meu(al carei reprezentant unic este),in numele meu si al lui,apartamentul dobandit in ... (vezi toată discuția)