avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi-a fost reziliat contractul de munca dupa 2 luni de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi-a fost reziliat contractul de munca dupa 2 luni de proba. ...

Mi-a fost reziliat contractul de munca dupa 2 luni de proba.
Intrebarea mea este: angajatorul trebuie sa imi platesca zilele de concediu pe care nu mi le-am luat in aceasta perioada?
Mentionez ca aveam dreptul la 25 de zile de concediu pe an conform CIM-ului semnat si nu am efectuat niciuna in aceste 2 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 7 Martie 2022
Angajatorul trebuie sa va platesca zilele de concediu aferente perioadei lucrate ... In speta, pentru 2 luni lucrate aveti dreptul la 4 zile de compensare in bani.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co pentru perioada de proba. volodea volodea Am fost angajat cu CIM pe per. nedeterminata, cu per. de proba 90 de zile, din 5.12.2011 pana in 29.02.2012. Am incetat CIM conf. art.31alin(3) din C.M. In CIM ... (vezi toată discuția)
Plata zile co neefectuate Victoriagheorghe Victoriagheorghe Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: O angajata dupa 7 ani a luat decizia de a pleca din societate, in CIM are 22 de zile de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca valls valls Buna ziua, Am fost angajat in aprilie iar dupa 90 de zile de proba cat era in contractul de munca am fost fortat sa imi dau demisia. Este ok? Nu a fost ... (vezi toată discuția)