avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Eu m-am angajat in luna Februarie 2022 , in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Eu m-am angajat in luna Februarie 2022 , in contractul ...

Buna ziua. Eu m-am angajat in luna Februarie 2022 , in contractul meu de munca scrie ca am dreptul la 24 de zile de concediu. Întrebarea mea este, la cât timp de la angajare am dreptul să-mi iau concediu? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 7 Martie 2022
Aveți dreptul la concediu de odihna oricând în urma unei cereri în acest sens și cu acordul angajatorului.
Aordarea concediului de odihnă unui salariat nu poate fi condiţionată de trecerea unei anumite perioade de la angajare, o astfel de regulă nu mai este mentionata in legislaţia actuala.

Insa CO se acorda proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna se poate da abia dupa 11 luni de la angajare? ... AndrStresina AndrStresina Concediul de odihna se poate da abia dupa 11 luni de la angajare? Angajatorul mi-a transmis ca abia dupa 11 luni de la angajare am dreptul la concediu de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă eu m-am angajat pe 29 martie 2022 după cât ... Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Bună ziua! Dacă eu m-am angajat pe 29 martie 2022 după cât timp am dreptul la concediu? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat nou MayaVeve MayaVeve Buna ziua! Am o mica nelamurire in ceea ce priveste CO. M-am angajat pe data de 14.11.2016. In CIM scrie clar la concediu ca durata acestuia (CO) este de 21 de ... (vezi toată discuția)