avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare greșit încetare contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare greșit încetare contract individual de munca

Bună seara,

Daca am operat greșit o încetare a unui contract de munca.....trebuia să fie art 55 cu acordul părților....salariatul a mai avut un contract de munca in cadrul aceleași firme acum doi ani....și încetarea am făcut-o în perioada de proba notificare încetare CIM art 31....și nu este corect ...pot face corecție a incetarii CIM in Revisal?...să modific art incetarii CIM?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 7 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, nu ar exista vreo problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare in revisal denisa2011 denisa2011 buna ziua pot sa fac o corectie in revisal, sa modific art. de incetare din 55 b in 31 alin 3? persoana respectiva era in somaj si din neatentie pt ca i-am ... (vezi toată discuția)
Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim incorecta gina.bratu gina.bratu Buna ziua ,daca un CIM a fost suspendat doi ani pentru concediu ingrijire copil si transmis in revisal gresit ,adica CIM a fost suspendat doar un an. Greseala ... (vezi toată discuția)